Skip to main content

Mosterd Gele Interieur Ideeën voor de lente

De lente is nu wel al inzicht en wat is het heerlijk om er naar uit te kijken! De lente staat voor frisse heldere kleuren. Er is dan ook niets leuker om na te denken over een frisse interieur make-over! Mijn persoonlijke, favoriete stijl is momenteel: Minimalistisch met een opvallende kleur, die staat voor de zon, de warmte en blijdschap. Je raad het al, de mosterd gele kleur! 


Photo by Kam Idris, Source: Unsplash

De afgelopen jaren is het al een populaire kleur! Laten we er weer eens naar kijken met een "frisse lente" blik. Het kan zo ontzettend mooi zijn om een lichte, minimalistische sfeer te creëren in je woonkamer, slaapkamer, of zelfs in je tuin! Alsof je in het soms al te drukke leven, rust kan vinden in de lichte tonen, en een energie-kick kan krijgen van de zonnige mosterd elementen, allemaal in je eigen huis!

In dit artikel neem ik je mee in mijn interieur stijl en visie voor de lente. Enkele artikelen zal ik ook linken, zodat je ze direct kunt bekijken en wellicht aanschaffen.


1. Koffie Kopjes

<span>Photo by <a href="https://unsplash.com/@herlifeinpixels?utm_source=unsplash&amp;utm_medium=referral&amp;utm_content=creditCopyText">Hannah Wei</a> on <a href="https://unsplash.com/s/photos/yellow-coffee?utm_source=unsplash&amp;utm_medium=referral&amp;utm_content=creditCopyText">Unsplash</a></span>


Persoonlijk denk ik het eerst aan keukenaccesoires, en dan in het bijzonder: Koffie Kopjes. Als een echte koffieverslaafde, ga en sta ik helemaal voor originele, aesthetic koffie accesoires. Hoe leuk is het om je geliefde koffie kopjes extra in het licht te zetten? In een zachte, licht gekleurde keuken, prachtige statement kopjes! Dat kan met zonnige, mosterd gele koffiekopjes! Hieronder heb ik een aantal van mijn favoriete ontwerpen gelinkt:Oké, ze zijn wat aan de gele kant, maar vind het passend bij de interieur look die ik in gedachte heb.

2. Opberging

Of we spreken over de woonkamer of slaapkamer, er is overal ruimte voor berging nodig. Door een aantal van deze "bergingsspullen" een frisse tint te geven, kunnen we een hoop bijdragen aan de sfeer van een kamer. De volgende opbergemmer is een echte blikkenvanger, en kan zoveel sfeer geven aan een simpele kamer. Het is modern, uniek en klassiek!


3. Tapijt

Oké, ik ben echt gek op tapijten. Ik kan letterlijk uren rondhangen op de markt, en kijken naar de prachtige tapijten. En natuurlijk is een van mijn favoriete afdelingen in een woonwinkel dan ook de tapijten-afdeling.
De laatste is nogal prijzig, vandaar dat ik een soortgelijke als tweede heb gelinkt. De ronde is toch wel een favoriet! Binnenkort ga ik die ook maar aanschaffen. Ziet er zo gezellig en leuk uit!4. Zeepdispenser

Zeepdispensers kunnen best als statement-piece dienen in een mooie, simpele badkamer. Ik vind het altijd erg leuk om een kijkje te nemen naar de zeepdispensers in een winkel, klinkt raar? Geloof me, er zijn zoveel moderne, luxe designs verkrijgbaar! Neem echt eens een kijkje! Zeepdispensers lijken misschien saaie, dagelijks te gebruiken voorwerpen, maar juist omdat je het dagelijks gebruikt, ernaar kijkt, is het belangrijk dat juist die voorwerpen je een goed gevoel geven. Een bepaalde sfeer creeëren. Hieronder heb ik een aantal prachtige zeepdispensers gelinkt! Ze zijn niet mosterd geel, maar kunnen andere elementen in je badkamer/keuken accentueren.


De laatste is denk ik wel mijn favoriete design! Lekker simpel en modern! De tweede is echt een uniek, Scandinavisch design, maar ook wat aan de prijzige kant. Qua prijs, vind ik de eerste misschien het best. Ook lekker een mooi design. 


5. Overige mosterd gele interieur accesoires

Ik kan uren doorgaan over welke onderdelen je van je interieur wel of niet mosterd geel moet houden, of wat wel en niet mooi is voor de lente (in mijn ogen). Maar laten we het kort houden, dus hierbij nog een aantal "random" mosterdgele voorwerpen die je in je vernieuwde lente interieur kan plaatsen!De tafelkleed is natuurlijk wel een heel zichtbaar voorwerp in de woonkamer/woonkeuken, maar als de rest van de kamer wat neutrale kleuren heeft, (vooral) wit, denk ik dat het echt prachtig kan staan. Zeker als je voor een Scandinavische look gaat! 
De babykamer lamp is ook zo mooi! Het hoeft natuurlijk niet alleen in een babykamer gebruikt te worden, deze kun je plaatsten in elke kamer die nog wat extra sfeer nodig heeft!

Photo by Bruno van der Kraan, source: Unsplash
Oké, ik ben niet alleen weg van tapijten, een echte statement-stoel, is toch ook wel mijn ding! Deze prachtige oker gele Vogue stoel is uit dit lijstje denk ik mijn favoriet! Hij oogt wat aan de donkere kant, maar wat is die prachtig!
En dan de luxe mosterd gele beddeken/plaid! Die hoef je natuurlijk niet alleen in je slaapkamer te zetten! Het kan ook zo goed gecombineerd worden in een rustige woonkamer op de bank! Je kan die er altijd bij pakken tijdens de film:)

En tot slot, deze vaas! Vazen zijn ook een geweldige manier om meer sfeer in je kamer te brengen! Tegenwoordig zijn droogbloemen erg in, je zou hier eventueel prachtige droogbloemen in kunnen doen. Deze worden vooral geplaatst in vazen met zo een soort opening. De vaas heeft daar ook een mooie, smalle opening voor!Dat was het dan! Ik ben al druk bezig met het bedenken wat voor elementen ik wil toevoegen in mijn interieur om het lente-ready te maken! In ieder geval weet ik wel dat ik voor mosterd gele elementen met wit ga! Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen met het nadenken over je lente-interieur stijl en of je wellicht iets moois hebt gevonden!

Enjoy! En alvast een fijne lente!


Foto bronnen:

Photo by Kam Idris on Unsplash


Comments

Popular posts from this blog

Monchoutaart, (zonder gelatine)!

Hey Girls, Monchoutaart is heerlijk met thee. Het is leuk om zelf te maken, en lekker bij een high tea. Of als er gewoon bezoek is. Een van mijn lievelings dessert is monchoutaart, ik heb het recept van mijn tante geleerd. Ik wil het graag met jullie delen. Geniet ervan! Benodigheden: - 1-pak verkade San Fransisco koekjes - 150 gr roomboter - 250 ml slagroom - 2- pakjes monchou - 1- pakje vaniliesuiker - 2- pakjes klopfix - 75 gr witte bastardsuiker - vlaaifruit kersen,(HAK) - Ronde bakvorm - Bakpapier Stap 1: Verkruimel de blokjes helemaal stuk, met een lepel of de hand. verwarm de boter in de magnetron of in de pan, tot het gesmolten is en voeg het samen in de koek kruimels. Mix het goed. Doe nu bakpapier in de bakvorm en druk het koek helemaal plat, net als op het plaatje. Zet dit nu in de koelkast, zodat het stevig wordt. Stap 2: Klop de slagroom stijf met de klopfix en vaniliesuiker. Mix dan in een aparte kom de bastardsuiker en de monchou samen, probeer

Why I love shopping in The Hague City Center!

Hey Everyone, The Hague is a special city for me, not only cause it's my home town, but because of the amazing shopping opportunity. The main The Hague center is just the best place to wander of in the beautiful shopping streets of the Hague. From big shops as Zara, H&M and Marks & Spencers to cute little coffee and tea shops! There is this good, at home feeling vibe there, where I'm sure of, that even if you're not from here, you'll feel at home there, not just because of the amazing choices of shopping and food places, but also the friendly shop workers, who are always willing to help you and make you feel comfortable. What I always say is that the The Hague City Center is my second home, because I feel so comfortable and happy when I'm there! My great memories of the center: Since I was like 6 or something my grandma and I visited the center and bougth a lot of amazing stuff, but our tradition was to always buy some Bram Ladash Fries! We still do

Chowmahalla palace l Hyderabad-India

Hey Everyone,  I just got back from India, and I must say this was the best India trip I ever went to! It's not only the shopping I love about India, (what most of my family & friends think..), it's much more than that! One of the best places I went is definitely the Chowmahalla palace! It's indescribably peaceful there, the only thing you hear is the wind blowing, birds and the water fountain, and of course some visitors:). That's probably one of my most favorite things about this place, for example outside the walls of the palace you hear cars, a lot of people and stuff, like it's so busy on the streets, but as soon as you enter the palace territory it's just you, the palace and the sounds of nature! And Oh my god, the details of the palace, like everything is so beautifully designed. Just beautiful!! Another great thing about this place is, that it has so much information about the history of the king, the palace and just Indian culture all togethe